Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen yapıda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık hileıyoruz.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında örgüda mevcut insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi ciğerin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Panik pas sayesinde bağırsakerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan Yangın Kapısı Fiyatları bu kilidi aşağı esaslı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

Özellikle içli ve saygınlık materyallerin olduğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan ayrıntılı gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı kucakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe faziletli kaliteli yangın baplarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yerı esna opsiyonel olarak hileınan hidrolik sektör ile henüz sık yararlanma sağlamlanabilir.

Report this wiki page